Το KinkQueer.gr επιτρέπει την πληρωμή με τους εξής τρόπους:


Μέσω πιστωτικής κάρτας
Μέσω χρεωστικής κάρτας
Με Αντικαταβολή
Με κατάθεση σε τράπεζα
Πληρωμή στο κατάστημα


Πληρωμές μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας: Το KinkQueer.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες VISA, MAESTRO και MASTERCARD. Η επιχείρηση μας αναγνωρίζει τη σημασία   της ασφάλειας των Προσωπικών Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους (SSL certificate) ώστε να εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια στο διαδίκτυο. Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της Viva Wallet. Για τη Viva Wallet η ασφάλεια των συναλλαγών αποτελεί πρώτη προτεραιότητα.


Κατα την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και εφόσον έχετε επιλέξει πληρωμή με κάρτα, θα σας αποσταλεί στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο ο σύνδεσμος πληρωμής της VIVA μέσω του καταστήματος μας ώστε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή.


Σε καμία περίπτωση τα προσωπικά σας στοιχεία δεν διαβιβάζονται σε άλλο οργανισμό ή συνεργάτη του KINKQUEER.GR χωρίς την πρότερη συναίνεσή σας, εκτός και αν αυτό απαιτηθεί μέσω της νομίμου οδού.

Σε περιπτώσεις που επιβάλλεται από το νόμο ή βάσει δικαστικής απόφασης, το KINKQUEER.GR θα προβεί στη συλλογή, χρήση και αποκάλυψη των προσωπικών σας δεδομένων, τα οποία έχουν συλλεχθεί online χωρίς την πρότερη συναίνεσή σας.


Για να διεκπεραιωθούν οι παραγγελίες μέσω πιστωτικής κάρτας, απαιτείται συλλογή των προσωπικών σας στοιχείων. Οποιοδήποτε δικαιολογητικό και έγγραφο ενδέχεται να ζητηθεί για να πιστοποιήσει και να δηλώσει την ταυτότητα του πελάτη παραμένει αυστηρά απόρρητο και ελέγχεται μόνο από την Viva Wallet.


Η προσκόμιση των προσωπικών δεδομένων εκ μέρους του χρήστη σημαίνει ότι συναινεί τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιηθούν από την Viva Wallet για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω. Σε καμία άλλη περίπτωση τα προσωπικά στοιχεία δεν διαβιβάζονται ή κοινοποιούνται χωρίς την πρότερη συναίνεση του χρήστη και εξασφαλίζονται οι προϋποθέσεις που διασφαλίζουν ότι τα προσωπικά δεδομένα δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία.

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόταση ή δήλωση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Viva Wallet. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.


Επάνω