Αποστολές με πλήρη διακριτικότητα

Συσκευάζουμε τα προϊόντα σε αδιαφανή συσκευασία και δεν υπάρχει κανένα χαρακτηριστικό που να προδίδει το περιεχόμενο. Μπορείτε ακόμη να μας ζητήσετε στα σχόλια της παραγγελίας σας να παραλάβετε εσείς από το γραφείο της εταιρείας courier.

Τα συνοδευτικά έγγραφα (αποδείξη αγοράς και δελτίο αποστολής) τοποθετούνται εντός της συσκευασίας, . Ως αποστολέας του δέματος δηλώνεται η εταιρεία μας, η οποία φέρει το όνομα KINKQUEER και αναγράφεται στο δέμα ως “KQ”.


Αποστολές :


Τα προϊόντα της επιλογής σας αποστέλονται στην διεύθυνση που έχετε υποδείξει με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier), εκτός αν επιθυμείτε το πακέτο να παραμείνει στα γραφεία που η υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) διαθέτει στην περιοχή σας, ώστε να το παραλάβετε εσείς αυτοπροσώπως με την επίδειξη της ταυτότητας σας.


Τα προϊόντα με την ένδειξη “αποστολή σε  2-4 εργάσιμες ημέρες” βρίσκονται στην αποθήκη μας και αποστέλλονται άμεσα με τον ταχυμεταφορέα που συνεργαζόμαστε. Τα προϊόντα με ένδειξη
“7-10 εργάσιμες ημέρες” διατίθενται κατόπιν παραγγελίας απο τους προμηθευτές μας και αποστέλλονται ανάλογα την διαθεσιμότητα τους τη δεδομένη χρονική στοιγμή.


Περιοχές στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών (courier), η αποστολή γίνεται με ταχυδρομείο και ο χρόνος αποστολής είναι αυτός που προβλέπεται από τα “Ελληνικά Ταχυδρομεία” .


Αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και επίσημων αργιών του κράτους.


ΤΙΜΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΑΝΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ:
ΑΘΗΝΑ 3 ΕΥΡΩ
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 6 ΕΥΡΩ
ΛΟΙΠΟΙ 8 ΕΥΡΩ

ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ : 3 ΕΥΡΩ
ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΜΕΣΩ
VIVAPAYMENTS


Αποστολή δωρεάν για
Παραγγελίες άνω των 80€


ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ :


Στην περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν γίνει παράδοση της παραγγελία σας εντός τεσσάρων (4) εργάσιμων ημερών, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα με την εταιρεία μας, ώστε να διερευνηθεί ο λόγος καθυστέρησης, σε συνεργασία με την εταιρεία ταχυμεταφορών.

Πολιτική επιστροφών

1. Επιστροφές και αλλαγές προϊόντων ισχύουν σε διάστημα 14 (δεκατεσσάρων) ημερών από την αγορά τους.

2. Σαν εταιρία δεν παρέχουμε καμία εγγύηση για τα προϊόντα μας πέραν της όποιας εγγύησης που μπορεί να συνοδεύει ορισμένα από αυτά από την κατασκευάστρια τους εταιρία.

3. Σέρβις προϊόντων δεν παρέχεται από την Kinkqueer.gr. Δεν διαθέτουμε ανταλλακτικά πέραν από ορισμένα, τα όποια μας παρέχουν ορισμένες κατασκευάστριες εταιρίες.

4. Αλλαγές σε sex-toys και γενικά προϊόντων του καταλόγου μας με παραβιασμένη συσκευασία* ή/και χρησιμοποιημένων εσωρούχων ή ενδυμάτων δεν γίνονται.

5. Στην περίπτωση επιστροφής λόγω λάθους εκτίμησης τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν τον αγοραστή.

6. Σε περίπτωση, αποδεδειγμένα (αποστολή φωτογραφιών και συνεννόηση με το κατάστημα) ελαττωματικού προϊόντος, τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν εμάς.

7. Σε περίπτωση που το προς επιστροφή προϊόν α) δεν αποδειχτεί ελαττωματικό, β) διαπιστωθεί ότι έχει χρησιμοποιηθεί, γ) έχει καταστραφεί η συσκευασία του, επιστρέφεται στον αγοραστή με μεταφορικά έξοδα που επιβαρύνουν τον ίδιο.

8. Ελαττωματικά προϊόντα δεν ανταλλάσσονται με διαφορετικά προϊόντα ή χρηματικό ποσό.

9. Επιστροφές λόγω λάθους εκτίμησης δεν ανταλλάσσονται με χρηματικό ποσό οποιουδήποτε ύψους.

Για οποιαδήποτε επιστροφή θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με εμάς στο info(at)kinkqueer.gr ή στο Τηλ 211-11-51-914.

Οι επιστροφές εκτελούνται με  SPEEDEX COURIRER στη διεύθυνση: "Kinkqueer.gr, Σόλωνος 46,Αθήνα 10672" και θα πρέπει να συνοδεύονται από το προϊόν στη συσκευασία του σε άθικτη κατάσταση και το παραστατικό αγοράς.

*Η κάθε κατασκευάστρια εταιρία έχει το δικό της σύστημα συσκευασίας προϊόντων της. Με τον όρο "παραβιασμένη συσκευασία" εννοούμε, οποιαδήποτε ενέργεια έχει αλλοιώσει την αρχική κατάσταση του προϊόντος ανεπιστρεπτί.


Επάνω